Voor starters

STARTERSWORKSHOP:

Helaas, door de verlenging van de lockdown moeten we de verplaatste proeflessen weer uitstellen.
Om toekomstige teleurstellingen te voorkomen zullen we pas weer nieuwe data plannen nadat we officieel toestemming hebben gekregen om weer open te gaan.

Vrijdag 22 januari 19:30-20:30
Zondag 24 januari 16:00-17:00

Wil je weten of de Argentijnse tango iets voor jullie is? Kom meedoen met één van onze proeflessen!
Zou je graag lessen Argentijnse tango volgen maar je hebt zelf geen danspartner? Meld je aan en wij gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen!

In deze les proberen we van alles wat langs te laten komen. Even kijken hoe je je lijf in beweging zet, voelen hoe het is om te leiden en te volgen en we proberen altijd een specifiek tangofiguurtje aan bod te laten komen. Op deze manier krijg je een beetje te proeven van allerlei tango-ingrediënten, hopend dat de tango naar meer gaat smaken en wie weet sluit(en) j(ulli)e wel aan in een cursus. Als je al een (dans)partner hebt is natuurlijk helemaal mooi, maar mocht je zelf nog geen danspartner hebben dan is een proefles natuurlijk uitstekend geschikt om eens met iemand uit te proberen.

Als je aan een cursus deel wilt nemen moet je je aanmelden met een vaste (dans)partner, deze hoeft niet uit je eigen huishouden te zijn.

Kosten: € 10,- per persoon
Locatie: Catharijnesteeg 6, Utrecht
Van te voren aanmelden bv via mail of via dit formuliertje .
Betaling vooraf via: NL 56 TRIO 0379 6356 90 tnv Tango La Zapada, Utrecht. ovv “WS starters”.