Voor particulieren

– op dit moment kunnen we geen nieuwe privélessen meer aannemen, excuus! –

Regelmatig worden wij gevraagd om bijzondere feestjes op te luisteren met een demonstratie en/of workshop Argentijnse Tango.
Zo hebben we onder andere in huiskamers lesgegeven aan groepjes “verjaardagsvierders”, aanstaande bruidsparen geholpen om een spetterende openingsdans te kunnen brengen op hun bruiloft, gedanst tijdens diverse feesten zoals zilveren bruiloften en bijvoorbeeld workshops gegeven aan pas afgestudeerden/gepromoveerden.

Er is van alles mogelijk. Privélessen, workshops voor kleine en/of grote groepen. Demonstraties gegeven door één of meerdere paren al dan niet met live muziek. Dansen op speciale muziek, iemand in het zonnetje zetten of juist helpend bij een afscheid.
We denken graag mee, kom vooral met je wensen en dan bekijken we samen hoe het geheel eruit gaat zien.

We geven ook regelmatig privélessen aan bruidsparen. Samen maken we dan een korte choreografie op een zelf uitgekozen nummer om zo de show te stelen op jullie grote dag. Hoeveel tijd daar precies in gaat zitten hangt erg af van de wensen, na overleg kunnen we wel een goede indicatie over de tijd en de daarbij horende kosten geven.