Voor bedrijven

Het bedrijf in de kijker of een persoon in het zonnetje zetten? Eens iets meer doen met de nieuwjaarsborrel, een lustrum, een receptie? Of juist geïnteresseerd wat de tango op het gebied van coaching voor jullie mensen kan bieden? Wij staan open voor allerlei aanvragen en denken graag mee.
We kunnen kortere demonstraties geven met één danspaar tot een voorstelling met meerdere dansparen en een orkest. We verzorgen workshops voor de gezelligheid, tijdens feesten, maar zeker ook vanwege de inhoud als onderdeel van bijvoorbeeld een personeelstraining.

De Argentijnse Tango is een improvisatie dans waarin het gaat om leiden en volgen. In alle bedrijven vind je dit terug. Leiding geven, leiding ontvangen. Improviseren omdat dingen anders gaan dan gewenst, maar wel gedaan moeten worden. Op elkaar kunnen bouwen, elkaar vertrouwen en vertrouwen geven, etc. Leiding geven is niet altijd makkelijk, leiding ontvangen net zo min en toch draaien hele bedrijven op dit gegeven: leiden en volgen.
Verbeter of versterk onderlinge relaties door samen te dansen, de werkgever die de werknemer een rondje laat zwieren, een directeur die de koerier in de armen sluit, alles is mogelijk.

Ontdek door de tango dat leiden niet overheersen betekent, maar stimuleren, impulsen geven, duidelijkheid bieden. Dat je om goed te kunnen leiden zelf stevig in je schoenen moet staan en dat leiden zelfs volgen betekent.

Ontdek door de tango dat volgen niet passief is, dat volgers van aanpakken moeten weten, openstaan voor de ander, dat er ruimte is voor eigen inbreng, dat je moet laten zien dat je er bent en wat je waard bent.

Tango workshops zijn prima te gebruiken als training. Overleg met ons wat u als doel stelt, dan passen wij er ons lesprogramma geheel op aan.