Tango Essentials

20 april: Muzikaliteit
18 mei: In balance – off balance

Een intensieve workshop om dieper in fundamentele bewegingsprincipes van de tango te duiken: 13:00-16:45 uur, in totaal 3 uur les / € 50,- per persoon (incl koffie/thee/snacks)

Niveau: heel divers maar we verwachten dat je in ieder geval bekend bent met basisbewegingen zoals, kruispas, ochos, giros en bij voorkeur ook al iets van sacadas en boleos. We werken individueel en in paren. Soms kan een Essentials-thema nog extra instap voorwaarden hebben, dat wordt dan aangegeven. Je kunt je met danspartner maar dus ook prima solo aanmelden maar je aanmelding is pas definitief als we een even aantal leiders en volgers hebben (NB bij de solo leiders les kun je uiteraard individueel aanmelden). Van te voren aanmelden, bv per mail.

Komende data en thema’s:

 

Muzikaliteit

Zaterdag 20 april: docenten Birkit & René
Waar luister je naar als je naar muziek luistert terwijl je erop danst? Wat valt er allemaal te ontdekken aan ritmes en melodieën? Maar vooral ook hoe kun je muziek omzetten in beweging en hoe beweeg je op verschillende soorten muziek of de verschillende onderdelen van muziek. Deze les gaat over beweging en dansen (dus veel doen) in relatie tot de muziek. Gaandeweg onze voorbereidingen zullen hier meer details over de workshop verschijnen.

 

In balance – off balance

Zaterdag 18 mei: docenten Birkit & Muzaffer
Meer info volgt zsm