Starters

IntroductiesZomercursus ’24Direct aanmelden

 

Introductie-les voor starters

Wil je weten of de Argentijnse tango iets voor jullie is? Kom proeven!
Zou je graag lessen Argentijnse tango volgen maar je hebt zelf geen danspartner? Meld je aan en wij gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Nieuwe proeflessen in september 2024
Exacte data moeten nog gepland, wil je nu al aan de slag kijk dan bij de zomercursus!

Kosten: € 10,- per persoon
Locatie: Catharijnesteeg 6, Utrecht
Van te voren aanmelden (bij voorkeur met danspartner) via mail of dit formuliertje .
Betaling vooraf via: NL 56 TRIO 0379 6356 90 tnv Tango La Zapada, Utrecht. ovv voornaam(-namen) en “PL-starters”.

In onze introductie-les proberen we van alles wat langs te laten komen. Even kijken hoe je je lijf in beweging zet, voelen hoe het is om te leiden en te volgen en we proberen altijd een specifiek tangofiguurtje aan bod te laten komen. Op deze manier krijg je een beetje te proeven van allerlei tango-ingrediënten, hopend dat de tango naar meer gaat smaken. Als je al een (dans)partner hebt is natuurlijk helemaal mooi, maar mocht je zelf nog geen danspartner weten meld je dan toch, wie weet meldt zich nog iemand en hebben we een dansmatch (de les wordt vooralsnog met een vaste partner gevolgd).

 

PROEFLES GEMIST? En wil je toch nog uitproberen?

– Proeflessen in de huidige basis 1 cursussen op dit moment niet meer mogelijk –

Als onze cursussen al gestart zijn kun je als starter een losse les van een reguliere cursus op proef meedoen. De kosten zijn dan per persoon € 17,- (doordeweekse les) / € 20,- (zondagse les) per les, tenzij je na de proefles besluit je aan te melden voor de cursus, dan valt deze les uiteraard gewoon binnen het normale cursusbedrag. Dit kan nog in de eerste vier lesweken van een cursus en uitsluitend met danspartner en mits er nog plaats is in de groep. Ook hiervoor geldt van te voren reserveren.

proefles studio 1 klein

Voorjaarscursus 2024:

Stoute dansschoenen aan? Ga dan meteen voor deze mini-cursus van 4 lesweken in juni:


Donderdag

19:15 – 20:30 Starters (zonder ervaring)
Lesdata: 06, 13, 20 & 27 juni


Kosten € 65,- per persoon.
Locatie: Catharijnesteeg 6, Utrecht
Betaling vooraf via: NL 56 TRIO 0379 6356 90 tnv Tango La Zapada, Utrecht. ovv voornaam(-namen) en “ZC starters + dag van je cursus”.
Meer info (oa aanmelden, kortingen ed): KLIK HIER

Van te voren aanmelden, in principe met danspartner, maar ook als je geen danspartner hebt kun je je melden. Hoewel we niet kunnen beloven dat we een danspartner voor je vinden, er melden vaak losse leiders en volgers aan. In de cursussen werken we uitsluitend met een even aantal leiders en volgers, je solo-aanmelding is dan ook pas bindend op het moment dat er een danspartner voor je is. Aanmelden kan via mail of dit formuliertje.

Aanmelden

Goed aangeven waarvoor je wilt aanmelden ajb.

NB: Wij reageren vrij snel, mocht een antwoord uitblijven voor je gevoel, kijk dan even bij je spam! Helaas verdwijnen onze mails daar nogal eens. Of markeer ons alvast als “gewenst” in je adresboek.

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Tel

    Bericht

    – privacy statement –