Starters

ProeflessenWintercursusDirect aanmelden

 

Proeflessen voor starters

Helaas, door de verlenging van de lockdown moeten we de verplaatste proeflessen weer uitstellen.
Om toekomstige teleurstellingen te voorkomen zullen we pas weer nieuwe data plannen nadat we officieel toestemming hebben gekregen om weer open te gaan.

Woensdag 23 december 19:30-20:45
Zondag 3 januari 16:00-17:15
Vrijdag 22 januari 19:30-20:30
Zondag 24 januari 16:00-17:00

Wil je weten of de Argentijnse tango iets voor jullie is? Kom meedoen met één van onze proeflessen!
Zou je graag lessen Argentijnse tango volgen maar je hebt zelf geen danspartner? Meld je aan en wij gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen!

In deze les proberen we van alles wat langs te laten komen. Even kijken hoe je je lijf in beweging zet, voelen hoe het is om te leiden en te volgen en we proberen altijd een specifiek tangofiguurtje aan bod te laten komen. Op deze manier krijg je een beetje te proeven van allerlei tango-ingrediënten, hopend dat de tango naar meer gaat smaken en wie weet sluit(en) j(ulli)e wel aan in een cursus. Als je al een (dans)partner hebt is natuurlijk helemaal mooi, maar mocht je zelf nog geen danspartner hebben dan is een proefles natuurlijk uitstekend geschikt om eens met iemand uit te proberen.

Als je aan een cursus deel wilt nemen moet je je aanmelden met een vaste (dans)partner, deze hoeft niet uit je eigen huishouden te zijn.

Kosten: € 10,- per persoon
Locatie: Catharijnesteeg 6, Utrecht
Van te voren reserveren, bijvoorbeeld via onderstaand formulier.

 

PROEFLES GEMIST? En wil je toch nog uitproberen?

Als onze cursussen al gestart zijn kun je als starter de 1ste of uiterlijk 2de les van een reguliere cursus (en uitsluitend de eerste les van een zomercursus) op proef meedoen. Dit kan alleen met danspartner en mits er nog plaats is in de groep. De kosten zijn dan € 15,- per persoon per les, tenzij je na de proefles besluit je aan te melden voor de cursus, dan valt deze les uiteraard gewoon binnen het normale cursusbedrag. Ook hiervoor geldt van te voren reserveren, bijvoorbeeld via het formulier hieronder.

proefles studio 1 klein

Algemene info proeflessen

Voorafgaand aan de nieuwe cursussen organiseren we altijd een aantal (soms gratis) proeflessen voor starters. Onze cursussen beginnen halverwege september en begin februari. Een week voorafgaand aan de nieuwe cursussen zijn er dan proeflessen. In een proefles gaan we (meestal) sneller door het materiaal dan in een reguliere les zodat we van alles wat (techniek, muziek en een figuurtje) kunnen doen. Dit om goede een indruk te krijgen van de tango. De proefles wordt vaak afgesloten met een korte demo.
Van te voren aanmelden is normaal gesproken niet nodig, maar in coronatijd is het verplicht om te reserveren. Een danspartner is ook nog niet nodig, een proefles is een uitgelezen gelegenheid om een eventuele toekomstige danspartner te leren kennen. Maar we werken alleen met een even aantal leiders en volgers en kunnen je dus pas echt in de les plaatsen als we een danspartner voor je hebben. We kunnen niet beloven dat we iemand voor je vinden, maar het lukt wel vaak… Nog vragen? Bel of mail! Of ga direct naar:

 

Cursus 2021:

Wil je ervoor gaan? Schrijf je dan meteen in voor onze starterscursus:


Dinsdag

18:30 – 19:30 BASIS 1 zonder ervaring
Lesdata: nog onduidelijk


Kosten, aanmelden en meer informatie: KLIK HIER
Locatie: Studio LZPD – Catharijnesteeg 6

Ook als je geen danspartner hebt kun je je melden. Wie weet melden zich genoeg losse leiders en volgers om in balans te zijn. Wij werken alleen met een even aantal leiders en volgers.

Van te voren aanmelden bv via mail of het formuliertje hieronder.
Betaling vooraf via: NL 56 TRIO 0379 6356 90, t.n.v. Tango La Zapada, te Utrecht. ovv “starters”.

Cursusrooster

 

Aanmelden

Goed aangeven waarvoor je wilt aanmelden ajb.

NB: Wij reageren vrij snel, mocht een antwoord uitblijven voor je gevoel, kijk dan even bij je spam! Helaas verdwijnen onze mails daar nogal eens. Of markeer ons alvast als “gewenst” in je adresboek.

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Tel

    Bericht

    – privacy statement –