Starters

ProeflessenWintercursusDirect aanmelden

Proeflessen voor starters

De proeflessen van 27 en 29 november gaan niet door.
We komen zo snel mogelijk met nieuwe data!

Wil je weten of de Argentijnse tango iets voor jullie is? Kom meedoen met één van onze proeflessen!
Zou je graag lessen Argentijnse tango volgen maar je hebt zelf geen danspartner? Meld je aan en wij gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Deze proefles is net even iets langer dan een gewone les, zo valt er flink wat uit te proberen en neem je dus ook al een leuk stukje basis mee naar de cursus mocht je besluiten door te gaan. Als je al een (dans)partner hebt is natuurlijk helemaal mooi, maar mocht je zelf nog geen danspartner hebben dan is een proefles natuurlijk uitstekend geschikt om eens met iemand uit te proberen.

Als je aan een cursus deel wilt nemen moet je je aanmelden met een vaste (dans)partner, deze hoeft niet uit je eigen huishouden te zijn.

Kosten: € 10,- per persoon (incl. koffie/thee in de pauze)
Locatie: Catharijnesteeg 6, Utrecht
Van te voren reserveren, bijvoorbeeld via onderstaand formulier.

 

PROEFLES GEMIST? En wil je toch nog uitproberen?

Als onze cursussen al gestart zijn kun je als starter de 1ste of uiterlijk 2de les van een reguliere cursus (en uitsluitend de eerste les van een zomercursus) op proef meedoen. Dit kan alleen met danspartner en mits er nog plaats is in de groep. De kosten zijn dan € 15,- per persoon per les, tenzij je na de proefles besluit je aan te melden voor de cursus, dan valt deze les uiteraard gewoon binnen het normale cursusbedrag. Ook hiervoor geldt van te voren reserveren, bijvoorbeeld via het formulier hieronder.

proefles studio 1 klein

Algemene info proeflessen

Voorafgaand aan de nieuwe cursussen organiseren we altijd een aantal (soms gratis) proeflessen voor starters. Onze cursussen beginnen halverwege september en begin februari. Een week voorafgaand aan de nieuwe cursussen zijn er dan proeflessen. In een proefles gaan we (meestal) sneller door het materiaal dan in een reguliere les zodat we van alles wat (techniek, muziek en een figuurtje) kunnen doen. Dit om goede een indruk te krijgen van de tango. De proefles wordt vaak afgesloten met een korte demo.
Van te voren aanmelden is normaal gesproken niet nodig, maar in coronatijd is het verplicht om te reserveren. Een danspartner is ook nog niet nodig, een proefles is een uitgelezen gelegenheid om een eventuele toekomstige danspartner te leren kennen. Maar we werken alleen met een even aantal leiders en volgers en kunnen je dus pas echt in de les plaatsen als we een danspartner voor je hebben. We kunnen niet beloven dat we iemand voor je vinden, maar het lukt wel vaak… Nog vragen? Bel of mail! Of ga direct naar:

 

Wintercursus dec. 2020 – febr. 2021:

Wil je ervoor gaan? Schrijf je dan meteen in voor onze starterscursus:


 

Alle lessen zijn weer opgeschort wegens noodverordening.

Hou onze website in de gaten, of mail ons, voor updates.

Vrijdag

19:00 – 20:00 BASIS 1 zonder ervaring
Lesdata: ?


Kosten, aanmelden en meer informatie: KLIK HIER
Locatie: Studio LZPD – Catharijnesteeg 6

Ook als je geen danspartner hebt kun je je melden. Wie weet melden zich genoeg losse leiders en volgers om in balans te zijn. Wij werken alleen met een even aantal leiders en volgers.

Van te voren aanmelden bv via mail of het formuliertje hieronder.
Betaling vooraf via: NL 56 TRIO 0379 6356 90, t.n.v. Tango La Zapada, te Utrecht. ovv “starters”.

Cursusrooster

 

Aanmelden

Goed aangeven waarvoor je wilt aanmelden ajb.

NB: Wij reageren vrij snel, mocht een antwoord uitblijven voor je gevoel, kijk dan even bij je spam! Helaas verdwijnen onze mails daar nogal eens. Of markeer ons alvast als “gewenst” in je adresboek.

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Tel

    Bericht

    – privacy statement –