Starters

Proefles(sen)Zomercursus juniDirect aanmelden

 

Proefles(sen) voor starters

Wil je weten of de Argentijnse tango iets voor jullie is? Kom proeven!
Zou je graag lessen Argentijnse tango volgen maar je hebt zelf geen danspartner? Meld je aan en wij gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen!

In onze introductie-/proefles proberen we van alles wat langs te laten komen. Even kijken hoe je je lijf in beweging zet, voelen hoe het is om te leiden en te volgen en we proberen altijd een specifiek tangofiguurtje aan bod te laten komen. Op deze manier krijg je een beetje te proeven van allerlei tango-ingrediënten, hopend dat de tango naar meer gaat smaken. Als je al een (dans)partner hebt is natuurlijk helemaal mooi, maar mocht je zelf nog geen danspartner weten meld je dan toch, wie weet meldt zich nog iemand en hebben we een dansmatch (de les wordt vooralsnog met een vaste partner gevolgd).

INTRODUCTIEWORKSHOP

Zondag 30 januari 16:00-17:00 uur

Kosten: € 10,- per persoon
Locatie: Catharijnesteeg 6, Utrecht
Van te voren aanmelden bij voorkeur met danspartner bv via mail of dit formuliertje .
Betaling vooraf via: NL 56 TRIO 0379 6356 90 tnv Tango La Zapada, Utrecht. ovv voornaam(-namen) en “WS-starters”.

PROEFLES GEMIST? En wil je toch nog uitproberen?

Als onze cursussen al gestart zijn kun je als starter een losse les van een reguliere cursus op proef meedoen. Dit kan alleen met danspartner en mits er nog plaats is in de groep. De kosten zijn dan € 16,- per persoon per les, tenzij je na de proefles besluit je aan te melden voor de cursus, dan valt deze les uiteraard gewoon binnen het normale cursusbedrag. Ook hiervoor geldt van te voren reserveren, bijvoorbeeld via het formulier hieronder.

proefles studio 1 klein

 

Zomercursus juni 2022:

Stoute dansschoenen aan? Ga dan meteen voor deze korte cursus:


DONDERDAG

20:30 – 21:45 Starters (zonder ervaring)
Lesdata:  09, 16, 23 & 30 juni


Kosten, aanmelden en meer informatie: KLIK HIER
Locatie: Catharijnesteeg 6

Ook als je geen danspartner hebt kun je je melden. Hoewel we niet kunnen beloven dat we een danspartner voor je vinden, er melden vaak losse leiders en volgers aan. Wij werken alleen met een even aantal leiders en volgers, je solo-aanmelding is dan ook pas bindend op het moment dat we een danspartner voor je hebben.

Van te voren aanmelden bv via mail of het formuliertje hieronder.

Meer info: Rooster alle zomercursussen

 

Aanmelden

Goed aangeven waarvoor je wilt aanmelden ajb.

NB: Wij reageren vrij snel, mocht een antwoord uitblijven voor je gevoel, kijk dan even bij je spam! Helaas verdwijnen onze mails daar nogal eens. Of markeer ons alvast als “gewenst” in je adresboek.

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Tel

    Bericht

    – privacy statement –