Salons met ons

Tangolessen is leerzaam en leuk, maar om een stap verder te komen moet je ook kilometers maken op de dansvloer. Een tangosalon is een dansavond waarop voornamelijk Argentijnse Tango in al zijn facetten gedanst wordt (met slechts een heel enkele keer een uitstapje naar bijvoorbeeld swing, salsa, chacarera). In Buenos Aires en in de meeste andere buitenlanden wordt zo’n avond een “Milonga” genoemd.

>>>>> Door de maatregelen mbt corona zijn alle salons gecanceld. <<<<<
Om toch nog wát te kunnen oefenen en dansen hebben we de Workshop-Plus bedacht. Klik en kijk!

 

 

* Geertekerk = Wij in de Geertekerk (Geertekerkhof 23, Utrecht):
Salon volgens corona-protocol: dansen met een vaste danspartner en vooraf verplicht reserveren en betalen. Er geldt een maximaal aantal deelnemers, dat wordt nog berekend aan de hand van de opties in de kerk. We vragen je bij deze om zelf vooraf de triage vragen langs te gaan (zie: rivm Gezondheidscheck), mocht je op één van deze vragen “ja” hebben geantwoord dan moeten we je helaas vragen om niet naar de salon te komen. Als je vanwege corona gerelateerde redenen moet afzeggen, laat ons dat dan zo snel mogelijk weten, op de dag zelf bij voorkeur per app of sms naar Birkit: 0651069856.
Op de locatie zelf zijn ook regels waar we ons aan te houden hebben, we willen je vragen om die te respecteren. Op deze wijze kunnen wij voor een zo divers mogelijk publiek een leuke avond garanderen.

 

Tango LZPD = Salons in onze studio (Catharijnesteeg 6, Utrecht):
Op dit moment zijn er nog geen dansavonden in eigen studio in de planning. Maar hou deze website of de nieuwsbrief in de gaten! We gaan zeker weten nog wat dingen verzinnen.