Salons met ons

SalonsOefenavonden

Tangolessen zijn leerzaam en leuk, maar tango gaat natuurlijk om het dansen op zich! En ook om een stap verder te komen moet je flink wat kilometers maken op de dansvloer. Een tangosalon is een dansavond waarop voornamelijk Argentijnse Tango in al zijn facetten gedanst wordt (met soms een heel enkele keer een uitstapje naar bijvoorbeeld swing, salsa, chacarera). In Buenos Aires en in de meeste andere buitenlanden wordt zo’n avond een “Milonga” genoemd.
Tijdens onze oefenavonden kun je daarentegen eens even flink lang hetzelfde blijven dansen, wordt er niet raar opgekeken als je staat te overleggen samen en kun je eens goed trainen wat je in de les geleerd hebt. Bovendien is er de gelegenheid nog even wat aan de docent te vragen en oefenen we ook al met een heus salon blok.

 

onze salons:

  • Zaterdag 22 juni Tango LZPD*:
    19:45-20:45 Workshop “ocho cortado in the mix” door Birkit & Muzaffer
    20:45-24:00 Salon met DJ Biki

 

* Tango LZPD = Salons in onze studio (Catharijnesteeg 6, Utrecht):
Prijs per persoon: workshop & salon samen € 15,-, alleen salon € 5,-,
Met DJ Muzaffer of Biki.
** In de workshop zijn alle niveaus welkom maar de workshop is niet bedoeld voor mensen die willen starten met de Argentijnse Tango. We verwachten dat je een redelijke basis van de tango in huis hebt of stalen zenuwen en een boel energie. Voor de workshop van te voren aanmelden via mail.

* Geertekerk = Wij in de Geertekerk (Geertekerkhof 23, Utrecht):
Entreeprijs € 15,- bij livemuziek (anders € 10,-) per persoon: contant, geen pin! Drankjes zijn uitsluitend met pin te betalen.
(huur locatie mede mogelijk gemaakt door: www.heirloom.nl)

 

onze oefenavonden:

Iedere 1ste en 3de vrijdag van de maand (NB in juni iedere vrijdag).
Van 21:15 tot 23:15 uur, entree € 5,-, altijd in onze studio

Tijdens het eerste deel heb je gelegenheid om de aanwezige docent vragen te stellen en je te laten helpen met je dans. Daarna fijn zelf met je danspartner(s) aan de slag om flink te oefenen en het laatste halve uur uitdansen in een mini-salonnetje. Alle niveaus zijn welkom maar deze avond willen we zeker ook alle ruimte bieden aan dansers die nog niet zoveel ervaring hebben.

  • 7 juni met Kiki & René (workshop milonga vooraf*)
  • 14 juni met Kiki & René (workshop wals met giro vooraf*)
  • 21 juni met Birkit & Muzaffer (workshop freaky figure vooraf*)
  • 28 juni met Tara en Muzaffer (workshop kruispas met effect vooraf*)

*) De workshop kost € 15,- per persoon inclusief oefenavond.
Vooraf reserveren (met partner) bij voorkeur via mail.