Salons met ons

Tangolessen is leerzaam en leuk, maar tango gaat natuurlijk om het dansen op zich! En ook om een stap verder te komen moet je flink wat kilometers maken op de dansvloer. Een tangosalon is een dansavond waarop voornamelijk Argentijnse Tango in al zijn facetten gedanst wordt (met soms een heel enkele keer een uitstapje naar bijvoorbeeld swing, salsa, chacarera). In Buenos Aires en in de meeste andere buitenlanden wordt zo’n avond een “Milonga” genoemd.

onze salons:

Zaterdag 25 september Tango LZPD*:
19:45-20:45 Workshop* Tangovals
20:45-24:00 Salon

Prijs per persoon: workshop € 12,-, salon € 5,-, workshop & salon samen: € 14,-.
> met DJ Muzaffer/Biki
> zonder QR code, maar wel met reserveren (workshop max 11 paren en salon max 50 dansers)
> zelf drankjes ed meenemen
* Alle niveaus zijn welkom maar de workshop is niet bedoeld voor mensen die willen starten met de Argentijnse Tango. We verwachten dat je een redelijke basis van de tango in huis hebt of stalen zenuwen en een boel energie.
Van te voren aanmelden via mail: zap@tangolazapada.nl

 

* Geertekerk = Wij in de Geertekerk (Geertekerkhof 23, Utrecht):
We gaan uiteraard weer salons in de Geertekerk organiseren! Maar we zijn nog even in afwachting van de verhuurder over het hoe en wat.

* Tango LZPD = Salons in onze studio (Catharijnesteeg 6, Utrecht):
We gaan het gewoon weer doen, dansen! We werken niet met codes, maar nog wel even met reserveren. We kiezen voor een rustige weg terug naar helemaal normaal en hebben daarom nog even een limiet aan deelnemers zowel in de workshop als in de salon. Kijk bij de datum voor aantallen.