Salons met ons

Tangolessen zijn leerzaam en leuk, maar tango gaat natuurlijk om het dansen op zich! En ook om een stap verder te komen moet je flink wat kilometers maken op de dansvloer. Een tangosalon is een dansavond waarop voornamelijk Argentijnse Tango in al zijn facetten gedanst wordt (met soms een heel enkele keer een uitstapje naar bijvoorbeeld swing, salsa, chacarera). In Buenos Aires en in de meeste andere buitenlanden wordt zo’n avond een “Milonga” genoemd.

onze salons:

Zaterdag 28 januari Geertekerk*:
19:30-23:30 Salon met DJ BikiZaterdag 25 februari Tango LZPD*:
19:45-20:45 Workshop**
20:45-24:00 Salon met DJ Muzaffer en/of Biki

Zaterdag 25 maart Tango LZPD*:
19:45-20:45 Workshop**
20:45-24:00 Salon met DJ Muzaffer en/of Biki

Zaterdag 22 april Tango LZPD*:
19:45-20:45 Workshop**
20:45-24:00 Salon met DJ Muzaffer en/of Biki

Zaterdag 27 mei Geertekerk*:
19:30-23:30 Salon met DJ

Zaterdag 24 juni Tango LZPD*:
19:45-20:45 Workshop**
20:45-24:00 Salon met DJ Muzaffer en/of Biki

* Tango LZPD = Salons in onze studio (Catharijnesteeg 6, Utrecht):
Prijs per persoon: workshop € 12,-, salon € 5,-, workshop & salon samen € 15,-.
Met DJ Muzaffer of Biki.
** In de workshop zijn alle niveaus welkom maar de workshop is niet bedoeld voor mensen die willen starten met de Argentijnse Tango. We verwachten dat je een redelijke basis van de tango in huis hebt of stalen zenuwen en een boel energie. Voor de workshop van te voren aanmelden via mail.

* Geertekerk = Wij in de Geertekerk (Geertekerkhof 23, Utrecht):
Entreeprijs € 10,- per persoon: contant! Geen pin. Drankjes zijn uitsluitend met pin te betalen. (meer bij bv live muziek)
(huur locatie mogelijk gemaakt door: www.heirloom.nl)

 

2de HANDS TANGOSCHOENEN marktje:
Heb je schoenen in de kast staan die je zo geweldig mooi vond dat je ze moest hebben maar ze zitten je toch niet goed? Of hebben ze een kleur die je niet meer bevalt? Of blijven ze om wat voor andere reden dan ook alsmaar in de kast liggen. Toch jammer, niet. Veel leuker als daar iemand anders op gaat dansen!

We zullen een grote tafel opzetten om de te verkopen/vergeven schoenen op uit te stallen. We zorgen ervoor dat er gedurende de avond steeds iemand bij de tafel aanwezig is. Deze persoon zal je schoenen in ontvangst nemen, checken voor de zekerheid en het geld voor je innen mochten ze verkocht worden.
Aan het eind van de avond kom je weer langs de tafel om ofwel je geld in ontvangst te nemen of om eventuele niet verkochte schoenen weer mee te nemen. Schoenen kunnen niet achtergelaten worden!

Als je schoenen inbrengt denk dan even aan het volgende:
1 – Schoenen zijn natuurlijk gebruikt maar moeten er wel echt goed uitzien. Geen grote vlekken, gebarsten leer of zolen. (Check het rubber goed mocht je bv sneakers willen inbrengen!). Alle eventuele haakjes, ogen, gespjes etc zitten er nog aan. En er mogen geen al te overduidelijke voetafdrukken in de schoen staan.
2 – Bevestig een kaartje aan je schoen met daarop je naam, een telefoonnummer en de prijs die je voor je schoenen wenst te ontvangen. Breng je meerdere paren mee, doe dit dan met ieder paar.