Salons met ons

Tangolessen zijn leerzaam en leuk, maar tango gaat natuurlijk om het dansen op zich! En ook om een stap verder te komen moet je flink wat kilometers maken op de dansvloer. Een tangosalon is een dansavond waarop voornamelijk Argentijnse Tango in al zijn facetten gedanst wordt (met soms een heel enkele keer een uitstapje naar bijvoorbeeld swing, salsa, chacarera). In Buenos Aires en in de meeste andere buitenlanden wordt zo’n avond een “Milonga” genoemd.

onze salons:

Zaterdag 27 mei Geertekerk*:
19:30-23:30 Salon met DJ Muzaffer
NB betalingen: contant voor entree en schoenen en pin voor drankjes, sorry voor het ongemak!

Dansschoenen (uit)verkoop van Podium:
Dans, Yoga en Theaterwinkel Podium (uit Nijmegen) heeft per 1 oktober 2022 geen fysieke winkel meer. De webshop blijft nog wel online zolang er voorraad is en ze bezoeken dansscholen, deze keer zijn ze bij de Geertekerk. Ze hebben een breed assortiment en daarom is het handig als je van tevoren doorgeeft waar je belangstelling voor hebt. Kijk op de website https://www.podium-nijmegen.nl om te zien wat er nog op voorraad is en bestel dan via de mail de artikelen die ze voor je mee kunnen nemen. De mail moet uiterlijk vrijdag 26 mei vóór 12.00 uur binnen zijn.

Naast de bestelde dansschoenen, brengen ze nog een uitgebreide collectie artikelen mee waar je mogelijk belangstelling voor kunt hebben.
(Gekochte artikelen kunnen niet worden geruild en de voorkeur gaat uit naar contante betaling.)

Zaterdag 24 juni Tango LZPD*:
19:45-20:45 Workshop**
20:45-24:00 Salon met DJ Muzaffer en/of Biki

* Tango LZPD = Salons in onze studio (Catharijnesteeg 6, Utrecht):
Prijs per persoon: workshop € 12,-, salon € 5,-, workshop & salon samen € 15,-.
Met DJ Muzaffer of Biki.
** In de workshop zijn alle niveaus welkom maar de workshop is niet bedoeld voor mensen die willen starten met de Argentijnse Tango. We verwachten dat je een redelijke basis van de tango in huis hebt of stalen zenuwen en een boel energie. Voor de workshop van te voren aanmelden via mail.

* Geertekerk = Wij in de Geertekerk (Geertekerkhof 23, Utrecht):
Entreeprijs € 10,- per persoon: contant! Geen pin. Drankjes zijn uitsluitend met pin te betalen. (meer bij bv live muziek)
(huur locatie mogelijk gemaakt door: www.heirloom.nl)