Proeflessen

Direct aanmelden Waar & wanneer?

Gratis proeflessen voor starters

Wil je weten of de Argentijnse tango iets voor jou is? Of weet je al dat je deze dans wilt leren maar heb je nog geen danspartner? Kom meedoen met één van onze gratis proeflessen! Ben je op zoek naar een danspartner, kom dan naar zoveel mogelijk proeflessen, je weet nooit wanneer je een leuke danspartner tegen het lijf loopt. Voor de proefles heb je dus nog geen eigen danspartner nodig. Voor de cursussen wel, dat wil zeggen, we plaatsen in de cursussen alleen een even aantal leiders en volgers. Meestal zijn dit (dans)paren, maar soms ook zijn er kleine clubjes mensen (bijvoorbeeld 3 leiders en 3 volgers) die met elkaar besluiten om onderling per les te wisselen van danspartner. Er is van alles mogelijk. Heb je vragen? Mail ons!

UTRECHT:

In onze studio in de Catharijnesteeg 6, Utrecht:
Woensdag 23 januari: 20:00-21:00 uur
Donderdag 24 januari: 20:00-21:00 uur

ZEIST:

In SVS-Zeist, Socrateslaan 24, Zeist:
Dinsdag 22 januari:
20:00-21:00 uur

GRATIS PROEFLES GEMIST? En wil je toch nog uitproberen?

En als onze cursussen al gestart zijn kun je als starter de 1ste, 2de of uiterlijk de 3de les van een reguliere cursus (en uitsluitend de eerste les van een zomercursus) op proef meedoen. Dit kan alleen met danspartner en mits er nog plaats is in de groep. De kosten zijn dan € 16,- per persoon per les (€ 13,- voor een les in Zeist), tenzij je na de proefles besluit je aan te melden voor de cursus, dan valt deze les uiteraard gewoon binnen het normale cursusbedrag. Wel graag eerst even contact opnemen, bijvoorbeeld via het formulier hieronder.

 

proefles studio 1 klein

Algemene info proeflessen

Voorafgaand aan de nieuwe cursussen organiseren we altijd een aantal gratis proeflessen voor starters. Onze cursussen beginnen halverwege september en begin februari. Een week voorafgaand aan de nieuwe cursussen zijn er dan proeflessen. In een proefles gaan we (meestal) sneller door het materiaal dan in een reguliere les zodat we van alles wat (techniek, muziek en een figuurtje) kunnen doen. Dit om goede een indruk te krijgen van de tango. De proefles wordt meestal afgesloten met een korte demo.
Van te voren aanmelden is niet nodig, mag wel. Een danspartner is ook niet nodig; een proefles is een uitgelezen gelegenheid om een eventuele toekomstige danspartner te leren kennen. We kunnen niet beloven dat je er iemand ontmoet, maar het lukt wel vaak… Nog vragen? Bel of mail! Of ga direct naar:

Cursussen Utrecht  Cursussen Zeist

 

Proeflessen overige niveaus

Tijdens het seizoen kun je als proefles een losse les volgen. Deze kost dan € 16,- per persoon voor een doordeweekse les en € 13,- voor een les in Zeist. Als de cursus al bezig is kun je in overleg (en mits er nog plaats is in de cursus) altijd later instromen. De les moet wel gevolgd worden met een danspartner.

 

Aanmelden voor een proefles

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Tel

Bericht

– privacy statement –