Kosten & Info

ALGEMENE INFO:

  • Onze cursussen bestaan uit 14 lessen van 75 minuten doordeweeks en op zondag 10 lessen van 105 minuten. We houden ons over het algemeen aan de schoolvakanties van deze regio, met hier en daar een kleine uitzondering. In ons rooster vind je de exacte lesdata.
  • Je hoeft bij ons nooit een les te missen. Mocht je eens niet kunnen dan kun je die les (in overleg en binnen de lopende cursusperiode) met je danspartner inhalen in een andere, vergelijkbare, groep. Kan jij wel maar je danspartner niet (of andersom uiteraard) dan proberen we een invall(st)er voor je te vinden en mag je alsnog op een later tijdstip met je eigen danspartner de gemiste les inhalen. We kunnen niet garanderen dat je exact het gemiste materiaal krijgt, maar zo kunnen we er wel voor zorgen dat je je 14 (resp. 10) lessen kunt volgen.
  • Starters mogen bij ons alle basis 1 lessen volgen die we op dat moment aanbieden.
  • We plaatsen alleen paren (tot een max. van 11 paren per groep (max. 13 bij lagere niveaus) bij reguliere cursussen). Voor mensen die zich alleen aanmelden doen we onze uiterste best om een danspartner te vinden. En hoewel we hier vaak in slagen kunnen we jammer genoeg niets garanderen (plaats ook een advertentie op deze site!)

KOSTEN:
Reguliere cursussen: € 180,- per persoon, per cursus (14 x 75 min. of 10 x 105 min.). Volg je twee (drie etc.) cursussen tegelijkertijd dan kost de tweede (of derde etc) cursus € 95,- per persoon per cursus.
Kortingen: Jongeren en studenten tot en met 25 jaar krijgen € 45,- korting op de volle cursusprijs van € 180,-. Er is geen korting mogelijk op een extra cursus, die blijft dus € 95,-.
U-PAS houder? Je bepaalt zelf hoeveel korting je in totaal wilt krijgen. Je ontvangt van ons sowieso € 20,- korting op een hele cursus, daarnaast kun je kiezen om nog een deel van je budget te gebruiken. Hoeveel is helemaal aan jou.

STRIPPENKAART: Er bestaat de mogelijkheid later in te stromen of slechts een deel van een cursus te volgen, hiervoor hebben we de volgende strippenkaart:
7 lessen € 98,-
7 lessen naast een reguliere cursus € 52,-
losse lessen van een cursus:  € 16,-
(Voorwaarden strippenkaart)

BETALING:
Het cursusgeld dient vóór de eerste les van de cursus te zijn overgemaakt op: NL 56 TRIO 0379 6356 90, t.n.v. Tango La Zapada, te Utrecht. Je ontvangt geen rekening (bankafschrift geldt als betaalbewijs) maar deze is uiteraard wel aan te vragen. Contante of gespreide betalingen zijn nog altijd mogelijk in goed overleg.
LET OP: Betaal je ná aanvang van je eerste les dan betaal je € 15,- extra aan administratiekosten.
(Annuleringsvoorwaarden)

AANMELDING:
Stuur een mailtje met daarin je naam en telefoonnummer. Vermeldt voor welke groep(en) je je aanmeldt, en of je een danspartner hebt of niet. Als je wel een danspartner hebt ontvangen we van hem/haar graag ook volledige naam, mailadres en telefoonnummer. Alle aanmeldingen (mondeling en/of via e-mail) voor cursussen en daarmee dus ook voor het gebruik van strippenkaarten binnen een cursus, zijn bindend en verplichten tot het betalen van het cursusgeld. Na aanmelding ontvang je van ons altijd een bericht ter bevestiging.

– Privacy Statement –

LOKATIE:
Tango La Zapada, Catharijnsteeg 6, Utrecht.

VOORWAARDEN STRIPPENKAART:
Strippenkaarten zijn persoonsgebonden. Alleen te gebruiken voor reguliere cursussen (dus niet in zomercursussen of workshops/coaching) en uitsluitend in groepen waar nog voldoende plek is (cursisten die een hele cursus volgen krijgen altijd voorrang bij plaatsing). Met een strippenkaart kun je in verschillende groepen terecht, maar je moet wel in een groep passen qua niveau. Als je na het gebruik van een strippenkaart verder wilt gaan met lessen kun je middels een nieuwe strippenkaart aanvulling kopen. Het is niet mogelijk met terugwerkende kracht een strippenkaart om te zetten in de oorspronkelijke cursusprijs.
Een strippenkaart geldt als betaling voor (een deel van) een cursus en valt daarom onder dezelfde betalingsvoorwaarden als een cursus en is slechts één seizoen geldig (dat wil zeggen van september t/m januari of van februari t/m mei) en kan niet in een volgende cursusperiode opgemaakt worden.

ANNULERINGEN:
Bij annulering tot 7 dagen voor aanvang van de cursus wordt altijd € 25,- in rekening gebracht. Bij annulering nadat de cursussen gestart zijn wordt er geen restitutie van het cursusgeld verleend. Het is wel mogelijk je cursus over te dragen aan iemand anders, van gelijk niveau, die op dat moment nog niet bij ons staat aangemeld.
Het is uiteraard altijd mogelijk zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.