Kosten & Info

In onze cursussen komen alle aspecten van de tango aan bod, waaronder alle ritmes van de tango inclusief wals en milonga. Er is aandacht voor het contact tussen de danspartners, de techniek van het lopen tot en met de ingewikkeldste variaties, de muziek, de dynamiek van de dansvloer, versieringen. Alles wat je nodig hebt om je eigen weg te vinden in deze prachtige dans. We zullen je echter niet vertellen hoe je je moet voelen of wat je moet uitdrukken. We willen je zó comfortabel in jouw dans maken dat je dat zelf kunt.

ALGEMENE INFO:

  • Onze cursussen bestaan uit 15 lessen van 75 minuten en op zondag 10 lessen van 2 uur (incl. korte pauze). We houden ons aan de schoolvakanties van deze regio, met hier en daar een kleine uitzondering. In ons rooster vind je de geplande lesdata en van eventuele veranderingen worden cursisten uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.
  • Lessen inhalen? Je hoeft bij ons nooit een les te missen. Mocht je eens niet kunnen dan kun je die les (in overleg en binnen de lopende cursusperiode) met je danspartner inhalen in een andere, vergelijkbare, groep. Kan jij wel maar je danspartner niet (of andersom uiteraard) dan proberen we een invall(st)er voor je te vinden en mag je alsnog op een later tijdstip met je eigen danspartner de gemiste les inhalen. Dit kan echter alleen in groepen die niet te vol zijn. Dit wil niet zeggen dat je exact het gemiste materiaal krijgt, maar zo kun je wel 16 lessen volgen.
  • In onze groepen plaatsen we maximaal 11 (lagere niveaus 13) dansparen. Op zoek naar een danspartner? Laat het ons weten.
  • Bekijk voor meer informatie onze uitgebreide voorwaarden.

KOSTEN:
Cursurpijs per persoon:
Reguliere cursus: € 215,-
Jongeren tot en met 25 jaar: regulier € 165,-
U-pas: regulier € 190,-, plus de optie om (een deel van) je budget te gebruiken.
Tweede (derde etc.) cursus in dezelfde cursusreeks: regulier € 120,- (geen extra kortingen mogelijk)
Losse les: € 16,- vooraf reserveren verplicht. Mensen die voor een hele cursus aanmelden gaan altijd voor.

BETALING:
Het cursusgeld voorafgaand aan de eerste overmaken op: NL 56 TRIO 0379 6356 90, t.n.v. Tango La Zapada, te Utrecht. Je ontvangt geen rekening (bankafschrift geldt als betaalbewijs) maar deze is uiteraard wel aan te vragen. Contante of gespreide betalingen zijn nog altijd mogelijk in overleg.
LET OP: Betaal je ná gestelde termijnen dan betaal je € 15,- extra aan administratiekosten.
(Annuleringsvoorwaarden)

AANMELDING:
Stuur een mailtje met daarin je naam en telefoonnummer. Vermeld voor welke groep(en) je je aanmeldt, en of je een danspartner hebt of niet. Als je wel een danspartner hebt ontvangen we van hem/haar graag ook volledige naam, mailadres en telefoonnummer. Alle aanmeldingen (mondeling en/of via e-mail) voor cursussen zijn bindend en verplichten tot het betalen van het cursusgeld. Na aanmelding ontvang je van ons altijd een bericht ter bevestiging.

– Privacy Statement –

LOKATIE:
Tango La Zapada, Catharijnsteeg 6, Utrecht.

ANNULERINGEN:
Bij annulering tot 7 dagen voor aanvang van de cursus wordt altijd € 25,- in rekening gebracht. Bij annulering nadat de cursussen gestart zijn wordt er geen restitutie van het cursusgeld verleend. Het is wel mogelijk je cursus over te dragen aan iemand anders, van gelijk niveau, die op dat moment nog niet bij ons staat aangemeld. Het is uiteraard altijd mogelijk zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.
Als we van onze kant in verband met covid-19 de cursus niet kunnen afronden zullen we niet gegeven lessen later alsnog laten plaatsvinden, of (bij erg veel te missen lessen) er volgt restitutie van cursusgeld. Dit kunnen we pas dan beslissen, al naar gelang de situatie. We rekenen hierbij op jullie begrip.