Kosten & Info

KOSTEN:

UTRECHT: Reguliere cursussen: € 180,- per persoon, per cursus (14 x 75 min. of 10 x 105 min.). Volg je twee (drie etc.) cursussen tegelijkertijd dan kost de tweede (of derde etc) cursus € 95,- per persoon per cursus.
Kortingen: Jongeren en studenten tot en met 25 jaar krijgen € 45,- korting op de volle cursusprijs van € 180,-. Er is geen korting mogelijk op een extra cursus, die blijft dus € 95,-.
U-PAS houder? Je bepaalt zelf hoeveel korting je in totaal wilt krijgen. Je ontvangt van ons sowieso € 20,- korting op een hele cursus, daarnaast kun je kiezen om nog een deel van je budget te gebruiken. Hoeveel is helemaal aan jou.

ZEIST: Reguliere cursussen: € 145,- per persoon, per cursus (14 x 60 min.). Volg je twee (drie etc.) cursussen tegelijkertijd dan kost de tweede (of derde etc) cursus € 75,- per persoon per cursus.
Kortingen: Jongeren en studenten tot en met 25 jaar krijgen € 36,- korting op de volle cursusprijs van € 145,-. Er is geen korting mogelijk op een extra cursus, die blijft dus € 75,-.

STRIPPENKAARTEN: Er bestaat de mogelijkheid later in te stromen of slechts een deel van een cursus te volgen, hiervoor hebben we de volgende strippenkaarten:
7 lessen Utrecht € 98,- / Zeist € 79,-
7 lessen  naast een reguliere cursus: Utrecht € 52,- / Zeist € 40,-
4 lessen Utrecht € 60,- / Zeist € 48,-
1 les Utrecht € 16,- / Zeist € 13,-
Voorwaarden: Strippenkaarten zijn persoonsgebonden en kunnen alleen gebruikt worden binnen reguliere cursussen (dus niet in zomercursussen of workshops/coaching). En uitsluitend in groepen waar nog voldoende plek is (cursisten die een hele cursus volgen krijgen altijd voorrang bij plaatsing). Met een strippenkaart kun je in verschillende groepen terecht, maar je moet wel in een groep passen qua niveau. Als je na het gebruik van een strippenkaart verder wilt gaan met lessen kun je middels een nieuwe strippenkaart aanvulling kopen. Het is niet mogelijk met terugwerkende kracht een strippenkaart om te zetten in de oorspronkelijke cursusprijs. Een strippenkaart is slechts één seizoen geldig, dat wil zeggen van september t/m januari of van februari t/m mei.

BETALING:
Het cursusgeld dient vóór je eerste les te zijn overgemaakt op: NL 61 INGB 0007231533, t.n.v. La Zapada, te Utrecht. Je ontvangt geen acceptgiro of rekening. Als je een rekening nodig hebt voor je eigen administratie sturen wij je die uiteraard op verzoek toe.
LET OP: Betaal je ná aanvang van je eerste les dan betaal je € 15,- extra aan administratiekosten.
Contante of gespreide betalingen zijn nog altijd mogelijk in goed overleg.
(Annuleringsvoorwaarden)

AANMELDING:
Stuur een mailtje met daarin je naam en telefoonnummer. Vermeldt voor welke groep(en) je je aanmeldt, en of je een danspartner hebt of niet. Als je wel een danspartner hebt ontvangen we van hem/haar graag ook volledige naam, mailadres en telefoonnummer. Alle aanmeldingen (ook die via e-mail) zijn bindend en verplichten tot het betalen van het cursusgeld. Na aanmelding ontvang je van ons altijd een bericht ter bevestiging.
NB: We plaatsen alleen paren (tot een max. van 11 paren per groep bij reguliere cursussen). Voor mensen die zich alleen aanmelden doen we onze uiterste best om een danspartner te vinden. En hoewel we hier vaak in slagen kunnen we jammer genoeg niets garanderen (plaats ook een advertentie op deze site!)

– Privacy Statement –

LOKATIES:
Tango La Zapada, Catharijnsteeg 6, Utrecht.
SVS-Zeist, Socrateslaan 24, Zeist.

ANNULERINGEN:
Bij annulering tot 7 dagen voor aanvang van de cursus wordt altijd € 25,- in rekening gebracht. Bij annulering nadat de cursussen gestart zijn wordt er geen restitutie van het cursusgeld verleend. Het is wel mogelijk je cursus over te dragen aan iemand anders, van gelijk niveau, die op dat moment nog niet bij ons staat aangemeld.
Het is uiteraard altijd mogelijk zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.