Kosten & Info

ALGEMENE INFO:

  • Onze cursussen bestaan in “coronatijd” uit 9 lessen van 60 minuten. We houden ons over het algemeen aan de schoolvakanties van deze regio, met hier en daar een kleine uitzondering. Zo zullen we na de cursus een lege week inroosteren die we kunnen gebruiken mochten er lessen uitgevallen zijn door ziekte van de docenten. In ons rooster vind je de geplande lesdata en van veranderingen worden cursisten uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.
  • Lessen inhalen? Hoe graag we deze service ook bieden, omdat we op dit moment wegens corona met kleinere groepen werken is het niet meer zo makkelijk om gemiste lessen in te halen. Mocht je wegens ziekte of andere oorzaken een les of lessen moeten missen bekijken we samen wat de eventuele mogelijkheden zijn om die in te halen. We kunnen echter niet garanderen dat dat ook lukt. Restitutie van (een gedeelte van) cursusgeld is slechts in bepaalde gevallen mogelijk. Bekijk voor meer informatie onze uitgebreide voorwaarden.
  • Starters mogen bij ons alle basis 1 (resp. 2) lessen volgen die we op dat moment aanbieden.
  • We plaatsen alleen paren. In “coronatijd” tot een max. van 8 paren per groep (normaal gesproken is dat max. 11 paren per groep en bij lagere niveaus max. 13) . Ben je op zoek naar een danspartner laat het ons weten. Hoewel we in de huidige tijd niet helemaal voor ogen hebben hoe we vreemden met elkaar kunnen matchen denken we graag met je mee over opties.
  • Wil je weten hoe we met de regels mbt corona en de diverse protocollen omgaan, KIJK HIER Goed om te weten: onze studio heeft een ventilatiesysteem waarbij constant verse lucht wordt toegevoerd en oude lucht wordt weggezogen.

KOSTEN:
Prijzen per persoon per cursus (9 x 60 min.)
Reguliere cursussen: € 100,-
CoCo-support-prijs*: € 120,-
Jongeren/studenten tot en met 25 jaar € 75,-
Tweede (derde etc.) cursus in dezelfde cursusreeks: € 75,-
U-pas: € 89,-  en keuze om (een deel van) je budget te gebruiken.
Losse les: € 15,- vooraf reserveren verplicht. Mensen die voor een hele cursus aanmelden gaan altijd voor.

(*ivm corona/covid (CoCo) hebben wij fikse verliezen geleden in de tijd dat wij helemaal stillagen. Op dit moment kunnen we nog altijd niet op volle toeren draaien door de maatregelen die we hebben moeten nemen (minder lestijd, kleinere groepen, geen salons) en omdat niet iedereen die bij ons danste nu alweer durft of kan meedoen. Mocht het in je mogelijkheden liggen een extra bijdrage te betalen voor je cursus help je ons deze moeilijke tijd door en kunnen we blijven bestaan.)

BETALING:
Het cursusgeld dient vóór de eerste les van de cursus te zijn overgemaakt op: NL 56 TRIO 0379 6356 90, t.n.v. Tango La Zapada, te Utrecht. Je ontvangt geen rekening (bankafschrift geldt als betaalbewijs) maar deze is uiteraard wel aan te vragen. Contante of gespreide betalingen zijn nog altijd mogelijk in goed overleg.
LET OP: Betaal je ná aanvang van je eerste les dan betaal je € 15,- extra aan administratiekosten.
(Annuleringsvoorwaarden en aanvullende informatie in ons coronaprotocol)

AANMELDING:
Stuur een mailtje met daarin je naam en telefoonnummer. Vermeldt voor welke groep(en) je je aanmeldt, en of je een danspartner hebt of niet. Als je wel een danspartner hebt ontvangen we van hem/haar graag ook volledige naam, mailadres en telefoonnummer. Alle aanmeldingen (mondeling en/of via e-mail) voor cursussen zijn bindend en verplichten tot het betalen van het cursusgeld. Na aanmelding ontvang je van ons altijd een bericht ter bevestiging.

– Privacy Statement –

LOKATIE:
Tango La Zapada, Catharijnsteeg 6, Utrecht.

ANNULERINGEN:
Bij annulering tot 7 dagen voor aanvang van de cursus wordt altijd € 25,- in rekening gebracht. Bij annulering nadat de cursussen gestart zijn wordt er geen restitutie van het cursusgeld verleend. Het is wel mogelijk je cursus over te dragen aan iemand anders, van gelijk niveau, die op dat moment nog niet bij ons staat aangemeld. Het is uiteraard altijd mogelijk zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.