Kosten & Info

ALGEMENE INFO:

  • Onze cursussen bestaan in “coronatijd” uit 9 lessen van 60 minuten. We houden ons over het algemeen aan de schoolvakanties van deze regio, met hier en daar een kleine uitzondering. Zo zullen we na de cursus een lege week inroosteren die we kunnen gebruiken mochten er lessen uitgevallen zijn door ziekte van de docenten. In ons rooster vind je de geplande lesdata en van veranderingen worden cursisten uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.
  • Lessen inhalen? Hoe graag we deze service ook bieden, omdat we op dit moment wegens corona met kleinere groepen werken is het niet meer zo makkelijk om gemiste lessen in te halen. Mocht je wegens ziekte of andere oorzaken een les of lessen moeten missen bekijken we samen wat de eventuele mogelijkheden zijn om die in te halen. We kunnen echter niet garanderen dat dat ook lukt. Restitutie van (een gedeelte van) cursusgeld is slechts in bepaalde gevallen mogelijk. Bekijk voor meer informatie onze uitgebreide voorwaarden.
  • Starters mogen bij ons alle basis 1 (resp. 2) lessen volgen die we op dat moment aanbieden.
  • We plaatsen alleen paren. In “coronatijd” tot een max. van 8 paren per groep (normaal gesproken is dat max. 11 paren per groep en bij lagere niveaus max. 13) . Ben je op zoek naar een danspartner laat het ons weten. Hoewel we in de huidige tijd niet helemaal voor ogen hebben hoe we vreemden met elkaar kunnen matchen denken we graag met je mee over opties.
  • Wil je weten hoe we met de regels mbt corona en de diverse protocollen omgaan, KIJK HIER Goed om te weten: onze studio heeft een ventilatiesysteem waarbij constant verse lucht wordt toegevoerd en oude lucht wordt weggezogen.

KOSTEN:
Reguliere cursussen: € 100,- per persoon, per cursus (9 x 60 min.). Volg je twee (drie etc.) cursussen tegelijkertijd dan kost de tweede (of derde etc) cursus € 75,- per persoon per cursus.
Kortingen: Jongeren en studenten tot en met 25 jaar krijgen € 25,- korting op de volle cursusprijs van € 100,-. Er is geen korting mogelijk op een extra cursus, die blijft dus € 75,-.
U-PAS houder? Je ontvangt van ons € 11,- korting op een hele cursus, daarnaast kun je kiezen om nog een deel van je budget te gebruiken. Hoeveel is helemaal aan jou.
Strippenkaart/Losse les: In deze tijd waarin we met kleinere groepen moeten werken is het helaas niet mogelijk om met strippenkaarten te werken. Wel kun je lossen lessen volgen, maar alleen als er voldoende plaats is in de groep waarin je mee wilt draaien. Een losse les kost € 15,- per persoon. Vooraf reserveren verplicht. Mensen die voor een hele cursus aanmelden gaan altijd voor.

BETALING:
Het cursusgeld dient vóór de eerste les van de cursus te zijn overgemaakt op: NL 56 TRIO 0379 6356 90, t.n.v. Tango La Zapada, te Utrecht. Je ontvangt geen rekening (bankafschrift geldt als betaalbewijs) maar deze is uiteraard wel aan te vragen. Contante of gespreide betalingen zijn nog altijd mogelijk in goed overleg.
LET OP: Betaal je ná aanvang van je eerste les dan betaal je € 15,- extra aan administratiekosten.
(Annuleringsvoorwaarden en aanvullende informatie in ons coronaprotocol)

AANMELDING:
Stuur een mailtje met daarin je naam en telefoonnummer. Vermeldt voor welke groep(en) je je aanmeldt, en of je een danspartner hebt of niet. Als je wel een danspartner hebt ontvangen we van hem/haar graag ook volledige naam, mailadres en telefoonnummer. Alle aanmeldingen (mondeling en/of via e-mail) voor cursussen zijn bindend en verplichten tot het betalen van het cursusgeld. Na aanmelding ontvang je van ons altijd een bericht ter bevestiging.

– Privacy Statement –

LOKATIE:
Tango La Zapada, Catharijnsteeg 6, Utrecht.

ANNULERINGEN:
Bij annulering tot 7 dagen voor aanvang van de cursus wordt altijd € 25,- in rekening gebracht. Bij annulering nadat de cursussen gestart zijn wordt er geen restitutie van het cursusgeld verleend. Het is wel mogelijk je cursus over te dragen aan iemand anders, van gelijk niveau, die op dat moment nog niet bij ons staat aangemeld. Het is uiteraard altijd mogelijk zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.