Info zomercursussen

In juni organiseren we altijd onze zomercursussen. Dat zijn diverse themacursussen van 4 weken per thema, op allerlei niveau. Zo kun je jezelf even helemaal onderdompelen in een favoriet onderwerp of juist de puntjes op de i zetten bij wat je nog niet helemaal onder de knie hebt.

Kosten: € 65,- per persoon per cursus (4 x 75 min).
Losse lessen € 18,- per persoon per les (indien genoeg plaats, mensen die een hele cursus afnemen hebben voorrang).

Kortingen: Mensen in het bezit van een U-pas of jongeren/studenten tot en met 25 jaar krijgen op vertoon van een kaart € 15,- korting op de cursusprijs van € 65,-. Tweede (of derde of…) zomercursus in dezelfde maand € 35,- per persoon. U-pas houders kunnen ook budget gebruiken.

Betaling: Het cursusgeld dient vóór de eerste les te zijn overgemaakt op: NL 56 TRIO 0379 6356 90, t.n.v. Tango La Zapada, te Utrecht. Je ontvangt geen rekening. Contante of gespreide betalingen mogelijk in overleg.

Docenten & Locatie: Doordeweekse lessen worden door Birkit & Muzaffer gegeven in onze eigen studio.

Aanmelding: Stuur een mailtje met daarin je naam en telefoonnummer. Vermeldt voor welke groep(en) je je aanmeldt, en of je een danspartner hebt of niet. Als je wel een danspartner hebt ontvangen we van hem/haar graag ook de adresgegevens. Alle aanmeldingen (ook die via e-mail) zijn bindend. Na aanmelding ontvang je van ons altijd een bericht.
– Privacy Statement –
NB: We plaatsen alleen paren. Voor mensen die zich alleen aanmelden proberen we een danspartner te vinden, we kunnen echter niets garanderen (plaats ook een advertentie op deze site!).

Annuleringen: Bij annulering vanaf 7 dagen voor aanvang van de korte cursus wordt € 15,- in rekening gebracht. Bij annulering nadat de cursussen gestart zijn wordt er geen restitutie van het cursusgeld verleend. Het is wel mogelijk je cursus over te dragen aan iemand anders die op dat moment nog niet bij ons staat aangemeld.