Het team

Inmiddels kunnen we binnen onze school niet meer zonder de hulp van anderen. Het is niet alleen comfortabel om je gesteund te voelen door enthousiaste medewerkers, we zijn vooral blij te zien dat anderen zoveel hart voor de tango en voor Tango La Zapada hebben.

Al sinds het begin van onze carrière als tangoprofessionals worden wij door dansers gevraagd ze op te leiden of te begeleiden in het proces om zelf tangodocent te worden. Ook hebben we regelmatig docenten bij ons in cursussen en/of workshops. Heel bijzonder natuurlijk. Sinds een flink aantal jaren hebben we 3 geweldige, zeer verschillende maar even enthousiaste docenten die we zelf hebben opgeleid, waar we mee samenwerken. Hoewel je deze docenten op dit moment niet in ons vaste rooster terugvindt, kunnen we altijd op ze rekenen en werken we nog regelmatig met ze.

kiki en renéKiki Joziasse & René Hogeboom. Een creatief danspaar met een rijke ervaring op het gebied van beweging en expressie (o.m. klassieke- en moderne dans, yoga en Japanse krijgskunst). Voor hen gaat de tango over het vinden en beleven van je eigen creativiteit in contact met de ander. Kiki en René zijn gedreven docenten. Zij richten zich in de lessen op techniek , lichaamsbewustzijn en de dialoog tussen de danspartners.

Robbert Wagemaker. Een vrolijke en dynamische danser. Hij is een bevlogen tangodanser en al jaren binnen onze school aanwezig in diverse rollen. Hij verzorgde heel wat jaren (basis)cursussen en workshops binnen of voor onze school. Op dit moment is Robbert druk met zijn gezin en daarom (tijdelijk) wat minder in de tango te vinden.

Ons vrijwilligersteam. Naast deze docentenparen is er een groep zeer betrokken vrijwilligers die ons iedere keer weer helpt bij onze tangoactiviteiten. Zij zijn de gastvrouwen, -heren en soms ook de DJ’s van de salons die wij in onze eigen studio houden. Maar bijvoorbeeld ook de dansers bij o.a. PR-optredens.

Samen met ons team zorgen wij voor professionele lessen en dynamische en gezellige activiteiten binnen onze school.

Daar zijn wij trots op!