Het team

Inmiddels kunnen we binnen onze school niet meer zonder medewerking van anderen. Het is niet alleen comfortabel om je gesteund te voelen door enthousiaste medewerkers, we zijn vooral blij te zien dat zoveel anderen hart voor de tango en voor Tango La Zapada hebben.

Al sinds het begin van onze carrière als tangoprofessionals worden wij door dansers gevraagd ze op te leiden of te begeleiden in het proces om zelf tangodocent te worden. Heel bijzonder natuurlijk. Zo ook met Kiki en René, zij zijn inmiddels niet meer weg te denken als docenten binnen onze school. Daarnaast verwelkomen we sinds dit seizoen een totaal nieuw gezicht van buitenaf: Tara.

kiki en renéKiki Joziasse & René Hogeboom. Een creatief danspaar met een rijke ervaring op het gebied van beweging en expressie (o.m. klassieke- en moderne dans, yoga en Japanse krijgskunst). Voor hen gaat de tango over het vinden en beleven van je eigen creativiteit in contact met de ander. Kiki en René zijn gedreven docenten. Zij richten zich in de lessen op techniek , lichaamsbewustzijn en de dialoog tussen de danspartners.

Tara Margo. (Nieuw in ons team!) Met een achtergrond als mode ontwerper, make-up artist en kunstenaar kwam zij uiteindelijk terecht bij de Argentijnse tango. Al deze richtingen hebben te maken met vormgeving, aandacht voor schoonheid en contact met anderen. Door de gelaagdheid van de melancholische  muziek en het intense contact met je danspartner stap je even in een andere wereld.
“Een van de fijnste aspecten van deze dans is dat iedereen het kan leren en op elk niveau zich altijd door kan blijven ontwikkelen. Techniek is een deel ervan, muzikaliteit en persoonlijkheid maken dat elke dans weer anders is.”

Ons vrijwilligersteam. Naast onze docenten kunnen we altijd rekenen op een flink aantal zeer betrokken vrijwilligers die ons iedere keer weer helpen bij onze tangoactiviteiten, zoals bij het opbouwen van salons, of als kassa- of gastmens. Maar bijvoorbeeld ook de dansers bij o.a. PR-optredens.

Samen met ons team zorgen wij voor professionele lessen en dynamische en gezellige activiteiten binnen onze school.

Daar zijn wij trots op!