Het team

Inmiddels kunnen we binnen onze school niet meer zonder de hulp van anderen. Het is niet alleen comfortabel om je gesteund te voelen door enthousiaste medewerkers, we zijn vooral blij te zien dat anderen zoveel hart voor de tango en voor Tango La Zapada hebben.

We hebben twee zeer verschillende maar even enthousiaste docentenparen voor ons werken die we zelf hebben opgeleid.

Margo en Robbert 2Robbert Wagemaker & Margo Bongers (links). Een vrolijk en dynamisch danspaar. Hij is een bevlogen tangodanser en al jaren binnen onze school aanwezig in diverse rollen. Zo is Robbert inmiddels uitgegroeid tot een veel gevraagd DJ ook buiten Tango La Zapada en danst(e) hij mee in onze optreedgroep. Robbert verzorgt al heel wat jaar (basis)cursussen en workshops binnen of voor onze school. Margo danst veel en graag en is dan ook heel vaak te vinden bij diverse tangosalons maar ook op andere dansvloeren. Ook zij is uiteraard wel bekend met onze kijk op de tango en samen met Robbert gaf en geeft zij workshops en cursussen voor Tango La Zapada.

kiki en renéKiki Joziasse & René Hogeboom (rechts). Een creatief danspaar met een rijke ervaring op het gebied van beweging en expressie (o.m. klassieke- en moderne dans, yoga en Japanse krijgskunst). Voor hen gaat de tango over het vinden en beleven van je eigen creativiteit in contact met de ander. Kiki en René zijn gedreven docenten. Zij richten zich in de lessen op techniek , lichaamsbewustzijn en de dialoog tussen de danspartners.

Ons vrijwilligersteam. Naast deze docentenparen is er een groep zeer betrokken vrijwilligers die ons iedere keer weer helpt bij onze tangoactiviteiten. Zij zijn de gastvrouwen, -heren en soms ook de DJ’s van de salons die wij in onze eigen studio houden. Maar bijvoorbeeld ook de dansers bij o.a. PR-optredens.

Samen met ons team zorgen wij voor professionele lessen en dynamische en gezellige activiteiten binnen onze school.

Daar zijn wij trots op!