Demonstratiegroep

In 1997 begonnen we voor het eerst met een “choreogroep”. We brachten een flink aantal van onze getalenteerde dansers bijeen en maakten diverse choreografieën voor grote en kleinere groepjes, maar altijd voor minstens twee dansparen. We werkten in onze eigen studio in Arnhem en leerden de deelnemers de choreografieën, trainden ze en zorgden dat ze regelmatig konden optreden bij diverse gelegenheden. Een optreden in Wuppertal en een avondvullende voorstelling in een theater in Arnhem waren toch wel de hoogtepunten. Leuk om nog te vermelden is dat in deze groep een aantal dansers meededen die inmiddels ook uitgegroeid zijn tot gerenommeerde tangodocenten.

Onze verhuizing naar Utrecht maakte dat de groep destijds uit elkaar viel. Onze interesse in het maken groepschoreografieën bleef en we konden ons gelukkig uitleven in de vele theatervoorstellingen die we maakten met o.a. Marisa en Oliver (B).

Naar aanleiding van een aanvraag van o.a. het Lucent Danstheater in verband met “Tango La Haya” in 2013 zijn we weer opnieuw een groep met amateurs gestart. De drive is er nog altijd en de choreo’s zijn inmiddels zo mogelijk nog complexer dan destijds. Met deze nieuwe (wisselende) groep hebben we tot dusverre aan drie voorstellingen in het Lucent Danstheater mogen meewerken en diverse kleinere optredens kunnen doen.
Ons laatste bijzondere project was in 2021 voor muziektheaterfestival HiStories in de Bilt.