Corona maatregelen

  • We geven weer normaal les zoals je van ons gewend bent. In de lessen zitten vaste dansparen, maar de danspartners hoeven niet uit hetzelfde huishouden te zijn.
  • De docenten mogen cursisten weer aanraken en vasthouden en met jullie dansen. Ook mag er tijdens de les weer gewisseld worden aangezien dit noodzakelijk is voor het leerproces van onze prachtige dans. Mocht je daar nog niet aan toe zijn, geef dat ter plekke aan, daar is alle respect voor.
  • We mogen weer water schenken, maar neem vooral je eigen waterfles (of andere drankje) mee als je dat prettig vindt. Voor ons werkt dat prima hebben we gemerkt. De pepermuntjes en koekjes komen nog even niet terug. Dus wil je snoepen zul je dat ook zelf mee moeten nemen ?
  • Sinds de “verbouwing” hebben we een hoger plafond en minder spullen in de zaal waardoor we meer inhoud hebben. Daarbij is er als vanouds een uitgebreid luchtverversingssysteem. Er wordt de hele tijd verse buitenlucht aangevoerd en op maar liefst drie punten in de zaal wordt lucht afgevoerd. Dit zorgt voor een constante luchtstroom in onze studio.
  • Voor alle lessen en workshops moet van te voren gereserveerd worden met een danspartner. Reserveren verplicht tot betaling.
  • Er kunnen alleen hele cursussen afgenomen worden. Losse lessen zijn uitsluitend mogelijk wanneer de groep waarin de les gevolgd wordt in totaal niet meer dan 11 paren zal zijn.
  • Als er lessen uitvallen door ziekte van (een van) de docenten dan zullen we óf voor gepaste vervanging zorgen, of deze lessen worden op een later tijdstip ingehaald. Wij geven geen geld terug maar zorgen dat het totaal aantal afgenomen lessen aangeboden wordt.
  • Als je lessen moet missen omdat jijzelf of iemand in jouw huishouden ziek is geworden door covid-19 dan kijken we samen naar een gepaste oplossing. Bijvoorbeeld lessen inhalen op een ander moment of bij langdurige uitval tegoedbon (met vervaldatum) voor de gemiste lessen. We geven ook in dit geval geen geld terug.
  • Mochten er onverhoopt weer zwaardere maatregelen komen dan zullen we bij een korte sluiting de gemiste lessen doorschuiven. Gaat het langere tijd duren (tzt te bepalen) dan bieden we uiteraard weer dezelfde opties als we eerder deden: teruggave of doorschuiven van het tegoed dat op dat moment uitstaat.