En weer dicht…

Helaas, zoals zoveel op dit moment zijn ook wij weer dicht.

Misschien naïef, misschien niet verder gekeken dan onze neuzen lang zijn, maar toch, voor ons alsnog heel onverwacht. We zijn weer gesloten! En wij niet alleen zoals je weet.

In ieder geval, om het kort te houden, al onze activiteiten zijn bij deze afgelast tot 19 januari. We hebben de cursussen van de donderdag en maandag kunnen afronden met de 9de les, maar de dinsdag en de woensdag niet helaas.
De workshops worden tot en met de workshop van de 9de januari bij deze gecanceld. De workshops van 23 januari blijven in principe staan. Mocht je daarvoor aangemeld staan, betaal dan nog niet! Eerst maar even afwachten wat die meneren in Den Haag nog allemaal voor ons in petto hebben.

Voor iedereen die we niet meer live gezien hebben: we wensen je hele fijne feestdagen! Probeer er iets moois van te maken.
Hou de mensen om je heen in de gaten, je familie, je vrienden, vooral ook degenen die alleen wonen, maar ook bv die oudere buur die misschien niet weet hoe hij hondenvoer via internet bestelt en van die dingen! Maar bovenal, wat iedereen ook denkt of vindt, laten we elkaar respecteren en (een beetje) liefhebben

Tot snel, tot tango 😊
Groetjes, Muzaffer en Birkit
🌹🌹