25 jaar Tango La Zapada

25 Jaar tango en dat vieren we met 2 grote feesten met livemuziek en meer:

Ivm corona kan ook ons geplande grote feest van vrijdag 29 mei niet doorgaan.
We hebben een goed contact met het orkest en zij gaan zeker bij ons in Utrecht komen, maar door de grillen van de huidige wereld durven we zelfs nog geen voorlopige datum met elkaar af te spreken.

Wel hebben we besloten om Orquesta Romantica Milonguera te helpen in deze bizarre tijden. Wij hebben ze om die reden al in april een geldbedrag gestuurd om in ieder geval wat van de al gemaakte onkosten te dekken. Inmiddels blijkt dat ze het echt niet goed meer redden financieel en hebben we een “gofundme” voor ze gestart. Je kunt nog altijd doneren voor Romantica Milonguera (die alweer in een nieuwe lock-down zitten)!: https://www.gofundme.com/f/orquesta-romantica-milonguera-needs-us

 

Vrijdag 29 mei

GROOT feest in Zimihc Theater Stefanus
20:00 – 01:00 uur / entree € 28,-
met livemuziek van het 10-koppige:
ORQUESTA ROMANTICA MILONGUERA
Voor het eerst in Nederland!!!
Die wil je niet missen :-)

KOOP JE KAARTEN OP TIJD*!

DJ moet nog bekend gemaakt. Verder een tangomarkt met daarin o.a. tangokleding (incl. heren pantalons) van Jelena-D en schoenen van Tangolera.
Theater Stefanus (Braziliëdreef 2, Utrecht) biedt een enorme zaal waar we al eerder fijne feesten gaven. Is goed bereikbaar met fiets, bus of auto (veel gratis parkeergelegenheid)

>>> neem contant geld mee voor de markt!!!<<<

* KAARTVERKOOP:
Je kunt niet reserveren, wel vooraf kaarten kopen. Mail naar zap@tangolazapada.nl, geef aan hoeveel kaarten je wilt en de naam waarop de kaarten moeten staan. Deze naam moet overeenkomen met de naam van de rekening waarvandaan de kaarten betaald gaan worden. Maak zelf het verschuldigde bedrag (€ 28,- euro per entree x het aantal personen) over op bankrekening: NL56 TRIO 0379 6356 90, tnv Tango La Zapada, onder vermelding van: 29 mei x … (aantal personen). Na ontvangst van de betaling ontvang je een mail met de bevestiging van je kaarten. Je kaarten liggen vervolgens bij de kassa op de dag van de salon. Geen bevestigingsmail ontvangen? Neem dan ajb nog eens contact op.

 

 

zaterdag 25 januari

vierden we onze echte verjaardag in de Geertekerk

Er was prachtige livemuziek van: LOCOS LINDOS
Verder dansten we op muziek van DJ Joost Brunsting
En we hadden een leuk bezochte tangomarkt.

Heel graag willen we iedereen bedanken die direct of indirect heeft bijgedragen (op welke wijze dan ook) aan ons fantastische verjaardagsfeest op 25 januari. Een jubileum van 25 jaar Tango La Zapada. Wie had dat gedacht? Wij niet toen we begonnen. Wel gehoopt natuurlijk en over gedroomd en hard voor gewerkt ;-) en daar is het dan. Ruim 25 jaar in het vak, meer dan 30 jaar in de tango.
We zijn onwijs verwend op 25 januari met veel bezoekers, bloemen, kaartjes, kadoos en kadootjes, bomen en bossen, een enorme cheque en als klap op de vuurpijl de langverwachte opname van onze eigen tango “Zapadita” geschreven door Micha Molthoff en uitgevoerd door Zárate.
Vanaf nu ook on-line te vinden bij iTunes, Spotify en ook hier: ZAPADITA