Salons bij ons

Tangolessen is leerzaam en leuk, maar om een stap verder te komen moet je ook kilometers maken op de dansvloer.
Een tangosalon is een dansavond waarop voornamelijk Argentijnse Tango in al zijn facetten gedanst wordt (met slechts een heel enkele keer een uitstapje naar bijvoorbeeld swing, salsa, chacarera). In Buenos Aires en in de meeste andere buitenlanden wordt zo’n avond een “Milonga” genoemd.

 

salon studio pasenZaterdag 31 maart PAASSALON
20:30-24:00 / € 5,- / Tango LZPD/ DJ Muzaffer
Paassalon met lentebloeiers en paaseitjes uiteraard!

 

 

 

APRIL 2018
Za 28 / 20:45-24:00 / GRATIS / Tango LZPD / INLOOPWORKSHOP vooraf*

MEI 2018
Za 26 /19:00-23:30 / € 9,- / Geertekerk /

JUNI 2018
Za 23 / 20:45-24:00 / GRATIS / Tango LZPD / INLOOPWORKSHOP vooraf*

* InloopWorkshop: 19:45-20:45 / € 10,- per persoon / Docenten: Birkit & Muzaffer (m.u.v. 25 november, dan docenten: Robbert en Margo
Voorafgaand aan de salon in onze studio (4de zaterdag van oktober, december, februari, april en juni) geven we een workshop van een uur.
Het thema blijft altijd een verrassing, zelfs voor ons aangezien we ons ter plekke zullen moeten aanpassen aan de aanwezige deelnemers. Iedereen is welkom maar de workshop is niet bedoeld voor mensen die willen starten met de Argentijnse Tango. We verwachten dat je een redelijke basis van de tango in huis hebt of stalen zenuwen en een boel energie.
Aanmelden hoeft niet, mag wel. Zie ook: tangolazapada.nl/inloopworkshop

Tango LZPD = Salons in onze studio (Catharijnesteeg 6, Utrecht):
20:30-24:00u. / entree gratis (soms bij livemuziek of optredens wel een bijdrage)

Geertekerk = Wij in de Geertekerk (Geertekerkhof 23, Utrecht):
19:00-23:30u. / entree € 9,- (soms bij livemuziek of optredens iets meer)
Vijf keer per jaar organiseren we een salon in de Geertekerk op een vierde zaterdag. Een prachtige, sfeervolle, unieke (tango)locatie in hartje Utrecht aan de singel waar we sinds oktober 2011 te vinden zijn. We hebben in de loop van de tijd een flinke hoeveelheid schemerlampen en andere attributen verzamelt waarmee we de kerk aankleden. We nodigen regelmatig DJ’s van buitenaf uit om te draaien. Soms hebben we er livemuziek of een dansoptreden en we dansen op de gladde, ’s winters verwarmde, stenenvloer van de kerk.