Proeflessen

Direct aanmelden

Proeflessen voor starters

UTRECHT:

De eerstvolgende proeflessen voor starters zijn pas weer in september, tijdens het Uitfeest en voorafgaand aan onze nieuwe cursussen.
Voor die tijd kun je kennis maken met de Argentijnse Tango tijdens een Proefles op een andere locatie:

GRATIS PROEFLES: Zondag 13 augustus, 15:00-16:00 uur, aansluitend tangosalon.
Locatie: de Snorfabriek – 2de Daalsedijk 14A

 

ZEIST:

De eerstvolgende proeflessen voor starters zijn in de tweede week van september, info volgt.

 

proefles studio 1 klein

Algemene info proeflessen

Als onze cursussen al gestart zijn kun je in de eerste paar weken van de cursus toch nog een les op proef mee te doen. Deze kost dan € 15,- per persoon per les (deze kosten vervallen als je besluit bij om vanaf de proefles in te stromen in een cursus). Neem hierover contact op met ons, bijvoorbeeld via het formulier hieronder.

Voorafgaand aan de nieuwe cursussen organiseren we altijd een aantal gratis proeflessen voor starters. Onze cursussen beginnen halverwege september en begin februari. Een week voorafgaand aan de nieuwe cursussen zijn er dan proeflessen. In een proefles gaan we (meestal) sneller door het materiaal dan in een reguliere les zodat we van alles wat (techniek, muziek en een figuurtje) kunnen doen. Dit om goede een indruk te krijgen van de tango. De proefles wordt meestal afgesloten met een korte demo.
Van te voren aanmelden is niet nodig, mag wel. Een danspartner is ook niet nodig; een proefles is een uitgelezen gelegenheid om een eventuele toekomstige danspartner te leren kennen. We kunnen niet beloven dat je er iemand ontmoet, maar het lukt wel vaak… Nog vragen? Bel of mail! Of ga direct naar:

Cursussen Utrecht       Cursussen Zeist

 

Proeflessen overige niveaus

Als proefles kun je een losse les volgen. Deze kost dan € 15,- per persoon voor een doordeweekse les en op zondag € 20,- (langere les). Als de cursus al bezig is kun je in overleg (en mits er nog plaats is in de cursus) altijd later instromen.

 

Aanmelden voor een proefles/zomercursus

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Tel

Bericht