Proeflessen

Direct aanmelden

Gratis proeflessen voor starters

Wil je weten of de Argentijnse tango iets voor jou is? Of weet je al dat je deze dans wilt leren maar heb je nog geen danspartner? Kom meedoen met één van onze gratis proeflessen! Ben je op zoek naar een danspartner, kom dan naar zoveel mogelijk proeflessen, je weet nooit wanneer je een leuke danspartner tegen het lijf loopt. Voor de proefles heb je dus nog geen eigen danspartner nodig. Voor de cursussen wel, dat wil zeggen, we plaatsen in de cursussen alleen een even aantal leiders en volgers. Meestal zijn dit (dans)paren, maar soms ook zijn er kleine clubjes mensen (bijvoorbeeld 3 leiders en 3 volgers) die met elkaar besluiten om onderling per les te wisselen van danspartner. Er is van alles mogelijk. Heb je vragen? Mail ons!

UTRECHT:

Zondag 21 januari: 13:30-14:30 uur
Maandag 22 januari: 20:00-21:00 uur
Woensdag 24 januari: 20:00-21:00 uur
(Bovenstaande proeflessen zijn in onze studio in de Catharijnesteeg 6, Utrecht)

ZEIST:

Dinsdag 23 januari: 20:00-21:00 uur
(Locatie: SVS-Zeist, Socrateslaan 24, Zeist)

GRATIS PROEFLES GEMIST? En wil je toch nog uitproberen?

Dan kun je de eerste, tweede of derde les van de cursus op proef meedoen (met danspartner), dit kost dan € 15,- (€ 20,- zondagles) per persoon per les, tenzij je besluit je aan te melden voor de cursus, dan valt deze les uiteraard gewoon binnen het normale cursusbedrag. Wel graag eerst even contact opnemen.

 

proefles studio 1 klein

Algemene info proeflessen

Als onze cursussen al gestart zijn kun je in de eerste drie weken van de cursus toch nog een les op proef mee te doen. Deze kost dan € 15,- (€ 20,- zondagles) per persoon per les (deze kosten vervallen als je besluit bij om vanaf de proefles in te stromen in een cursus). Neem hierover contact op met ons, bijvoorbeeld via het formulier hieronder.

Voorafgaand aan de nieuwe cursussen organiseren we altijd een aantal gratis proeflessen voor starters. Onze cursussen beginnen halverwege september en begin februari. Een week voorafgaand aan de nieuwe cursussen zijn er dan proeflessen. In een proefles gaan we (meestal) sneller door het materiaal dan in een reguliere les zodat we van alles wat (techniek, muziek en een figuurtje) kunnen doen. Dit om goede een indruk te krijgen van de tango. De proefles wordt meestal afgesloten met een korte demo.
Van te voren aanmelden is niet nodig, mag wel. Een danspartner is ook niet nodig; een proefles is een uitgelezen gelegenheid om een eventuele toekomstige danspartner te leren kennen. We kunnen niet beloven dat je er iemand ontmoet, maar het lukt wel vaak… Nog vragen? Bel of mail! Of ga direct naar:

Cursussen Utrecht       Cursussen Zeist

 

Proeflessen overige niveaus

Tijdens het seizoen kun je als proefles een losse les volgen. Deze kost dan € 15,- per persoon voor een doordeweekse les en op zondag € 20,- (langere les). Als de cursus al bezig is kun je in overleg (en mits er nog plaats is in de cursus) altijd later instromen. De les moet wel gevolgd worden met een danspartner.

 

Aanmelden voor een proefles

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Tel

Bericht

– privacy statement –