Kosten & Info

KOSTEN:

Reguliere cursus Utrecht/Zeist: € 175,- per persoon, per cursus (14 x 75 min. of 10 x 105 min.). Volg je twee (drie etc.) cursussen tegelijkertijd dan kost de tweede (of derde etc) cursus € 95,- per persoon per cursus.
Kortingen: Jongeren en studenten tot en met 25 jaar krijgen € 45,- korting op de volle cursusprijs van € 175,-. Er is geen korting mogelijk op een extra cursus, die blijft dus € 95,- (of € 50,- voor de werkgroep).
De Werkgroep (Utrecht): kost € 90,- per persoon voor 6 lessen. Als tweede cursus naast een gewone cursus kost de werkgroep € 50,- per persoon. De werkgroeplessen zijn los te volgen voor € 18,- (van te voren reserveren).
U-PAS houder? Je bepaalt zelf hoeveel korting je in totaal wilt krijgen. Je ontvangt van ons sowieso € 20,- korting op een hele cursus, daarnaast kun je kiezen om nog een deel van je budget te gebruiken. Hoeveel is helemaal aan jou.

Uitzonderingen: Er bestaat de mogelijkheid later in het seizoen in een groep in te stromen. Of misschien ben je een aansluitende hoeveelheid lessen niet in het land en je weet dit voordat de cursus start, dan valt er altijd te overleggen over de prijs (mits er nog plaats is in de desbetreffende groep uiteraard).

BETALING:
Het cursusgeld dient vóór de eerste les te zijn overgemaakt op: NL 61 INGB 0007231533, t.n.v. La Zapada, te Utrecht. Je ontvangt geen acceptgiro. Contante of gespreide betalingen mogelijk in overleg.

AANMELDING:
Stuur een mailtje met daarin je naam en telefoonnummer. Vermeldt voor welke groep(en) je je aanmeldt, en of je een danspartner hebt of niet. Als je wel een danspartner hebt ontvangen we van hem/haar graag ook volledige naam, mailadres en telefoonnummer. Alle aanmeldingen (ook die via e-mail) zijn bindend en verplichten tot het betalen van het cursusgeld. Na aanmelding ontvang je van ons altijd een bericht ter bevestiging.
NB: We plaatsen alleen paren. Voor mensen die zich alleen aanmelden doen we onze uiterste best om een danspartner te vinden. En hoewel we hier vaak in slagen kunnen we jammer genoeg niets garanderen (plaats ook een advertentie op deze site!)

– Privacy Statement –

LOKATIES:
Tango La Zapada, Catharijnsteeg 6, Utrecht.
SVS-Zeist, Socrateslaan 24, Zeist.

ANNULERINGEN:
Bij annulering tot 7 dagen voor aanvang van de cursus wordt altijd € 25,- in rekening gebracht. Bij annulering nadat de cursussen gestart zijn wordt er geen restitutie van het cursusgeld verleend. Het is wel mogelijk je cursus over te dragen aan iemand anders, van gelijk niveau, die op dat moment nog niet bij ons staat aangemeld.