Het team

Inmiddels kunnen we binnen onze school niet meer zonder de hulp van anderen. Het is niet alleen comfortabel om je gesteund te voelen door enthousiaste medewerkers, we zijn vooral blij te zien dat anderen zoveel hart voor de tango en voor Tango La Zapada hebben.

We hebben twee zeer verschillende maar even enthousiaste docentenparen voor ons werken die we zelf hebben opgeleid.

zillah en robbertRobbert Wagemaker (links op de foto met Zillah Kaptein), bevlogen danser en onze jongste docent. Al jaren binnen onze school aanwezig in diverse rollen. Zo is Robbert inmiddels uitgegroeid tot een veel gevraagd DJ ook buiten Tango La Zapada en danste hij mee in onze optreedgroep. Robbert verzorgt al jaren basiscursussen en workshops binnen de school. Daarnaast vertegenwoordigt hij ons bij Parnassos wanneer daar tangocursussen of andere tango-activiteiten plaatsvinden.
Dit seizoen geeft Robbert de reguliere lessen samen met Margo Bongers. Margo danst veel en graag en is dan ook vaak te vinden bij diverse tangosalons maar ook op andere dansvloeren. Zij is helemaal bekend met onze kijk op de tango en heeft al vaker samen met Robbert lessen voor ons verzorgd.

kiki en renéKiki Joziasse & René Hogeboom (rechts). Een creatief danspaar met een rijke ervaring op het gebied van beweging en expressie (o.m. klassieke- en moderne dans, yoga en Japanse krijgskunst). Voor hen gaat de tango over het vinden en beleven van je eigen creativiteit in contact met de ander. Kiki en René zijn gedreven docenten. Zij richten zich in de lessen op techniek , lichaamsbewustzijn en de dialoog tussen de danspartners.

Daarnaast is er een groep zeer betrokken vrijwilligers die ons iedere keer weer helpt bij onze salons. Zij zijn de gastvrouwen, -heren en de DJ’s van de salons die wij in onze eigen studio houden.

Samen met ons team zorgen wij voor professionele lessen en dynamische en gezellige activiteiten binnen onze school.

Daar zijn wij trots op!