Haus Ebersberg (DL)

Bad Zwesten, 21-27 juli 2018 (DL)

huis voorkant 2Voor het eerst naar dit prachtige “Kur-hotel”. We gaan, net zoals in België, met twee groepen van verschillend niveau die in de avonden samenkomen in de laatste workshop van de dag en bij de salon. Deze formule hebben we in België weten aan te scherpen en gaan we bij deze dus voortzetten in Duitsland.

De locatie is alvast prachtig, zo goed als alle kamers hebben eigen douche/toilet en er zijn enkele kamers zonder voor de mensen met iets minder budget. Het gebouw ligt midden op een prachtig stuk grond omringd door bos. De lichte, ruime danszaal met houten vloer is gevestigd in een eigen gebouwtje verderop in de tuin en je kijkt er uit over het dal. Onder de faciliteiten behoort ook weer een sauna die we mogen gebruiken. Je kunt er heerlijk wandelen en in de directe omgeving zijn meerdere meertjes waar je kunt zwemmen. Het ligt vlak bij Kassel, een stukje Duitsland met heerlijk weer in de zomer!

danszaalWij, Birkit en Muzaffer, geven dus les op twee verschillende niveaus. Enkele lessen zijn met de hele groep en enkele lessen in de (sub)groep die het best bij jouw niveau past. We verwachten wel dat je minimaal een jaar ervaring hebt, de week is niet bedoeld voor absolute beginners. Je krijgt ruim 12 uur les gedurende deze kleine week en er is op vijf avonden een tangosalon.
En net zoals ook vorige keer gaat DJ Robbert Wagemaker mee om ons iedere avond van dansbare muziek te voorzien!

De prijzen liggen tussen de € 650,- en € 750,- all in, per persoon, afhankelijk van de kamer. Voor de warme maaltijd kun je dagelijks aangeven of je al dan niet vegetarisch wilt eten. Met heel veel speciale diëten kan goed rekening gehouden worden, maar daarvoor wordt wel een extra bijdrage gevraagd.

tuinINFO

Prijzen: tussen de € 650,- en € 750,- all in, per persoon, afhankelijk van de kamer. Het verblijf zal zijn in 2- of 1-persoons-kamers.
Prijzen zijn inclusief ontbijt, lunch en diner, lessen en de salons. (Drankjes ed buiten de maaltijden om, bv tijdens salon en op de dag, voor eigen kosten.) Voor de warme maaltijd kun je dagelijks aangeven of je al dan niet vegetarisch wilt eten. Met heel veel speciale diëten kan goed rekening gehouden worden, maar wordt wel een kleine extra bijdrage gevraagd. Op dinsdag is er geen gezamenlijk diner. Die dag is er ook alleen een ochtendles om zo gelegenheid te bieden eens wat verder van de plek te kunnen gaan.

Wij vragen een aanbetaling van € 250,- p.pers. Deze kun je overmaken op IBAN: NL61INGB0007231533 tnv La Zapada, Utrecht. Ovv voor- en achternaam + Haus Ebersberg 2018. (Buitenland code: BIC: INGBNL2A). Over de betaling van het tweede deel ontvang je bericht.

Wij raden aan eventueel zelf een annuleringsverzekering af te sluiten voor onvoorziene omstandigheden. Wij rekenen namelijk de volgende percentages bij annulering:

  • 10 % vanaf het moment dat je geboekt hebttun 2
  • 50% bij annulering vanaf 10 weken voor aanvang
  • 75% bij annulering vanaf 4 weken voor aanvang
  • 100% bij annulering vanaf 3 weken voor aanvang

Overige vragen

Heb je nog andere vragen, neem contact met ons op via de mail of tel 030 2238927.