Frandeux (B)

Belgische Ardennen, 21 t/m 27 juli 2017

English

frandeux lucht

In 2014 organiseerden wij voor het eerst een zeer geslaagde tangoweek in Domaine Chateau Frandeux. Een prachtig gerenoveerd landhuis grenzend aan een vierkantshoeve waarin onder andere de Écurie en de Boulangerie. Gelegen aan de rand van een meer en midden in een verstild natuurgebied. In het heldere water van het meer valt prima te zwemmen en in de bosrijke omgeving kun je heerlijk uitgebreid wandelen.

In het hoofdgebouw liggen de meeste kamers, op iedere kamer is een wasbak aanwezig, de douches en toiletten delen we, maar er zijn er genoeg.
Er is een woonkamer, een eetzaal en een grote keuken. We hebben super koks aangetrokken die ons van heerlijk (al dan niet vegetarisch) eten gaan voorzien. En lest best: er is een prachtige zaal met houten vloer waar de lessen en de salons gaan plaatsvinden.

frandeux dansvloer jfWat betreft de tango

Wij, Birkit en Muzaffer, geven op twee verschillende niveaus les. Enkele lessen zijn met de hele groep en enkele lessen in de (sub)groep die het best bij jouw niveau past. We verwachten wel dat je minimaal een jaar ervaring hebt, de week is niet bedoeld voor absolute beginners.
Je krijgt ruim 12 uur les gedurende deze kleine week en er is op vijf avonden een tangosalon.
En net zoals ook vorige keer gaat DJ Robbert Wagemaker mee om ons iedere avond van dansbare muziek te voorzien!

Massages

Info volgt!

INFO

Prijzen: vanaf € 595,- per persoon (prijs afhankelijk van de kamer, bijvoorbeeld eigen toilet/badkamer toeslag € 60,- per persoon, geen 1-persoons-toeslag). Het verblijf zal zijn in 2- of 1-persoons-kamers.
Prijzen zijn inclusief ontbijt, lunch en diner, lessen en de salons. (Drankjes ed buiten de maaltijden om, bv tijdens salon en op de dag, voor eigen kosten.) Alleen op maandag is er geen gezamenlijk diner. Die dag is er ook alleen een ochtendles om zo gelegenheid te bieden eens wat verder van de plek te kunnen gaan.
NB: We hebben enkele kleinere 1-persoonskamers die we met kleine korting kunnen aanbieden.
Kinderen mee? Mail of bel ons om hierover te overleggen.

frandeux eettafel jfAanmeldingen via de mail. Zet daarin je eigen naam, de naam van je danspartner en wat voor ’n kamer je wenst.

Wij vragen een aanbetaling van € 400,- p.pers. Deze kun je overmaken op IBAN: NL61INGB0007231533 tnv La Zapada, Utrecht. Ovv voor- en achternaam + Frandeux. (Buitenland code: BIC: INGBNL2A). Over de betaling van het tweede deel ontvang je bericht.

Wij raden aan eventueel zelf een annuleringsverzekering af te sluiten voor onvoorziene omstandigheden. Wij rekenen namelijk de volgende percentages bij annulering:

  • 10 % vanaf het moment dat je geboekt hebt
  • 50% bij annulering vanaf 10 weken voor aanvang
  • 75% bij annulering vanaf 4 weken voor aanvang
  • 100% bij annulering vanaf 3 weken voor aanvang

Overige vragen

Heb je nog andere vragen, neem contact met ons op via de mail of tel 030 2238927.

~

Belgian Ardennes, july 21/27 – 2017

A whole lot of tango at this beautifully renovated “Chateau”. Overlooking a lake in the middel of nature. You can swim in this lake, walk in the woods and relax in many ways.

– Rooms (1- or 2persons) with private washbasin
– We share showers and toilets, but there are plenty
– Livingroom, diner and large kitchen
– Great chefs, also vegetarian food
– Lovely dancehall with wooden floor for the classes and milongas
– Over 12 hours of classes at two levels, partly with the whole group, partly only on your level
– Every night milonga with DJ Robbert Wagemaker
– Masseuse present for relaxation and physical maintenance

INFO
Prices: start at € 595,- per person (depends on the room, e.g. private toilet/bathroom additional € 60,- per person, no additional costs for single rooms). We stay in single or double rooms. We have some smaller singel rooms that we can offer with a tiny reduction. Prices include breakfast, lunch en dinner, classes and the milongas. (Drinks apart from the meals, during milonga and in the daytime to be payed seperate.) On monday there is no dinner. That day we only have a morningclass which creates a bit more free time to check out the surroundings a little further.
Want to bring kids? Check with us!

Resgistration or info: contact us via  e-mail or tel +31 30 2238927.